Πολυχρόνη-Giannino Παναγιώτα

Η Παναγιώτα Πολυχρόνη-Giannino ασκεί το Σέïκι, το Ιαπωνικό Σιάτσου (Seiki, Japanese Shiatsu). Μετά την 3ετή επαγγελματική της εκπαίδευση στην Αθήνα, μετεκπαιδεύτηκε με τους καταξιωμένους διεθνώς δασκάλους του Σιάτσου Clifford Andrews και Nick Pole. Το 2011 γνώρισε τον Kishi Sensei και την Kyoko Kishi, γεγονός που σημάδεψε τη μετέπειτα πορεία της στο Σιάτσου.
Από το 2016 συστηματικά μετεκπαιδεύεται με την Kyoko Kishi και την Alice Whieldon στo Seiki, τη δουλειά που ανέπτυξε ο Kishi Sensei . Επίσης, συστηματικά από τότε που ασκεί το Σιάτσου δέχεται εποπτεία από τον Nick Pole και την Alice Whieldon.
Παρέχει συνεδρίες δια ζώσης και Εξ’ Αποστάσεως Υποστήριξης (Distance Healing Support), συνεδρίες Εποπτείας σε επαγγελματίες του Σιάτσου και διοργανώνει και συντονίζει εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Μέλος της ομάδας που δημιούργησε το Πρόγραμμα «Υποστήριξη για την Επαγγελματική Ανάπτυξη των Ασκούντων το Σιάτσου» - (ΥΠ.Ε.Α.Σ.). Από το 2012 έως το 2014 προσέφερε εθελοντικά συνεδρίες Σιάτσου στο Ιατρείο Πόνου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου, Πρόεδρος και εκπρόσωπός της στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σιάτσου (European Shiatsu Federation). Σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος - Deree College και εκπαιδεύτηκε στη Συστημική προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο του Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) καθώς και στο Process Work.
«Στο Σιάτσου παντρεύονται οι σπουδές μου στην Ψυχολογία με το Συνειδητό Άγγιγμα (Mindful Touch), που είναι αυτό που θρέφει τον άνθρωπο, τον ξυπνάει στο «εδώ και τώρα» ξεκλειδώνοντας τα μπλοκαρίσματα και συνδέοντας τη σωματική εμπειρία με τα συναισθήματα και τον τρόπο που σκέπτεται. Στο Σιάτσου βρήκα τον κρίκο που συνδέει τα φαινομενικά ασύνδετα και αντίθετα.»